Küche

Menü der Woche, Nr. Savaitės meniu, Nr. : 2

2022-05-23
2022-05-29
Montag - Pirmadienis Dienstag - Antradienis Mittwoch - Trečiadienis Dnnerstag - Ketvirtadienis Freitag - Penktadienis Samstag - Šeštadienis Sonntag - Sekmadienis
Frühschtück
Pusryčiai
Cornflakes Aa,H, Nutella Hb,G, Käse G, Marmelade 8 Quark G, Wurst 3,10, Tee, Kaffee 15, Brötchen Aa, gekochte Eier C
Sausi pusryčiai A,H, riešutinis kremas Hb,G, sūris G, marmeladas 8, varškė G,dešra 3,10, kava 15, arbata, bandelės Aa, virti kiaušiniai C
Cornflakes Aa,H, Nutella Hb,G, Käse G, Marmelade 8 Quark G,Wurst 3,10, Tee, Kaffee 15, Brötchen Aa, Grießbrei Aa,G
Sausi pusryčiai A,H, riešutinis kremas Hb,G, sūris G, dešra 3,10, marmeladas 8, varškė G, kava 15, arbata, manų košė Aa,G, bandelės Aa
Cornflakes Aa,H, Nutella Hb,G, Käse G, Marmelade 8 Quark G, Wurst 3,10, Tee, Kaffee 15, warme Brötchen Aa
Sausi pusryčiai A,H, riešutinis kremas Hb,G, sūris G, dešra3,10, marmeladas 8, varškė G, kava 15, arbata, karšti sumuštiniai A,G
Cornflakes Aa,H, Nutella Hb,G, Käse G, Marmelade 8 Quark G, Wurst 3,10, Tee, Kaffee 15, Rührei C/Omelett C,G, Brötchen Aa
Sausi pusryčiai A,H, riešutinis kremas Hb,G, sūris G, dešra 3,10, marmeladas 8, varškė G, kava 15, arbata, omletasC,G kiaušinienė C, bandelės Aa
Cornflakes Aa,H, Nutella Hb,G, Käse G, Marmelade 8 Quark G, Wurst 3,10, Tee, Kaffee 15, Brötchen Aa
Sausi pusryčiai A,H, riešutinis kremas Hb,G, sūris G, dešra 3,10, marmeladas 8, varškė G, kava 15, arbata, bandelės Aa
Cornflakes Aa,H, Nutella Hb,G, Käse G, Marmelade 8 Quark G, Wurst 3,10, Tee, Kaffee 15, Pfannkuchen mit Quark Aa,C,G/Fleischfüllung , Brötchen Aa
Sausi pusryčiai A,H, riešutinis kremas Hb,G, sūris G, marmeladas 8, varškė G, dešra, kava 15, arbata, blyneliai su varškeAa,C,G /mėsa, bandelės Aa
Cornflakes Aa,H, Nutella Hb,G, Käse G, Marmelade 8 Quark G, Wurst 3,10, Tee, Kaffee 15, warme Brötchen Aa, Teigtaschen mit Quarkfüllung Aa,C,G
Sausi pusryčiai A,H, riešutinis kremas Hb,G, sūris G, marmeladas 8, varškė G, dešra, kava 15, arbata, virtiniai su varške Aa,C,G, bandelės Aa
Mittag, Vorspeise
Pietūs, pirmas patiekalas
Bohnensuppe I
Pupelių sriuba I
Gemüsesuppe I
Daržovių sriuba I
Gemüse Cremesuppe I
Trinta daržovių sriuba I
Scharfe Chilisuppe I
Aštri Čili sriuba I
Rote Bete Suppe
Burokėlių sriuba
Nudelsuppe Aa,C
Sultinys su makaronais Aa,C
Reissuppe I
Sultinys su ryžiais I
Mittag, Hauptgericht
Pietūs, antras patiekalas
Frikadellen C,G, Kartoffelpüree G, Salat
Frikadelės C,G, bulvių košė G, salotos
Hähnchenfilet mit Käse G, Nudeln Aa, C, Salat
Vištienos file su Čili sūriu A,G,H,I,J, makaronai A, salotos
Gyros G, Reis, Salat
„Gyros“ G, ryžiai, salotos
Hühnerfrikassee Aa,G
Vištienos frikase Aa,G, salotos
Kartoffelkuchen C,G, Salat
Bulvių plokštainis C,G, salotos
Schaschlik, Reis, Salat
Šašlykas, ryžiai, salotos
Teigtaschen „Čeburėkai“ Aa,C,G, Salat
Čeburekai Aa,C,G, salotos
Mittag, Dessert
Pietūs, desertas
Obst
Vaisiai
Joghurt G
Jogurtas G
Obst
Vaisiai
Joghurt G
Jogurtas G
Obst
Vaisiai
Dessert G
Desertas G
Dessert G
Desertas G
Abend
Vakarienė
Wurst 3,10, Käse G, Gemüse, Tee, Pfannkuchen, Aa,C,G
Dešra 3,10, sūris G, daržovės, arbata, blynai Aa,G
Wurst 3,10, Käse G, Gemüse, Tee, Mini Pizza Aa, G
Dešra 1,6,C,I, sūris G daržovės, arbata, mini picos Aa,G
Wurst 3,10, Käse G, Gemüse, Tee, Quarkauflauf C,G/Nudel Aa,C
Sūris G, dešra 3,10, daržovės, arbata, varškės apkepas C,G/makaronai aa,C
Wurst 3,10, Käse G, Tee, Gemüse, Hafer-/ Buchweizenbrei Aa,G
Dešra 3,10, sūris G, daržovės, arbata, avižų/grikių košė Aa,G
Wurst 3,10, Käse G, Gemüse, Tee, Wienerwürstchen 3,10
Dešra 3,10, sūris G, daržovės, arbata, dešrelės 3,10
Wurst 3,10, Käse G, Gemüse, Nudeln mit Soße Aa,C
Dešra 3,10, sūris G, daržovės, arbata, makaronai su padažu Aa,C
Wurst 3,10, Käse G, Gemüse, Kartoffel mit Kefir G
Dešra 3,10, sūris G, daržovės, arbata, bulvės su kefyru G


Diese Zutatenliste ergänzt den Speiseplan und erklärt die Nummernangaben hinter den Speisen
Zusatzstoffe: 1 mit Konservierungsstoff, 2 mit Farbstoff, 3 mit Antioxidationsmittel, 4 mit Geschmacksverstärker, 5 mit Phosphat, 6 mit Süßungsmittel(n), 7 enthält eine Phenylalaninquelle, 8 geschwefelt, 9 geschwärzt, 10 gewachst, 11 koffeinhaltig, 12 chininhaltig.
Allergene: A Glutenhaltiges Getreide, B Krebstiere, C Eier, D Fisch, E Erdnüsse, F Soja, G Milch (einschließlich Laktose), H Schalenfrüchte, I Sellerie, J Senf, K Sesamsamen, L Schwefeldioxid und Sulphite, M Lupinen, N Weichtiere
Bei den Allergenen handelt es sich um natürliche Bestandteile von Lebensmitteln, die gegebenenfalls bei manchen Personen eine Überempfindlichkeitsreaktion des Körpers auslösen können. Trotz sorgfältiger Herstellung unserer Gerichte können neben gekennzeichneten Zutaten Spuren anderer Stoffe enthalten sein, die im Produktionsprozess in der Küche verwendet werden (Kreuzkontaminationen).
09.02.2020